Rememberz Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws rondom Rememberz

Odoo - Sample 1 for three columns


Hospitality Care Award 2017

In de categorie GGZ van de Gastvrijheidszorg Awards 2017 behaalde Vincentiushof 10 van Vincent van Gogh in Venray de eerste plek. Tijd om even stil te staan bij de reden voor de winst. “Ik doe het woord wel, maar mijn zorgmedewerkers verdienen dit eigenlijk. Alle lof voor hen.” Aan het woord met klamme, warme handjes op het podium is manager Annemiek de Wit. Iets wat haar collega René van Bruxvoort alleen maar kon beamen. ‘Trots ben ik. Maar dan vooral op de zorgmedewerkers die het ook echt in de dagelijkse praktijk doen; wij faciliteren eigenlijk alleen maar.”

Kijk voor de volledige artikel  HIER .

Odoo - Sample 2 for three columns


Nieuwe folder Rememberz beschikbaar

De vernieuwde versie van de brochure is nu beschikbaar. U kunt deze downloaden door op de onderstaande link te klikken.

Klik  HIER  voor de digitale versie van de vernieuwde brochure.

Odoo - Sample 3 for three columns

Rememberz was aanwezig op de West-Brabantse Gezondheidsbeurs

Vorige week was Rememberz aanwezig op de West-Brabantse Gezondheidsbeurs in Roosendaal. De Gezondheidsbeurs vond plaats op woensdag 28 juni, donderdag 29 juni en vrijdag 30 juni. Benieuwd hoe de Gezondheidsbeurs is verlopen bij Den Goubergh? Klik dan op de volgende LINK voor het verslag over de Gezondheidsbeurs.
LINK  voor het verslag over de Gezondheidsbeurs.

Odoo - Sample 2 for three columns

Programma van Health Fair met Rememberz

Op woensdag (28 juni), donderdag (29 juni) en vrijdag (30 juni) is Rememberz samen met OmniLAN aanwezig op de West-Brabantse gezondheidsbeurs in Roosendaal. De Gezondheidsbeurs vind plaats in Den Goubergh aan de Oude Ettensebaan 36 te Roosendaal. Voor het volledige programma bekijk deze LINK .


Odoo - Sample 3 for three columns

Rememberz aanwezig op de Gezondheidsbeurs

OmniLAN is samen met Rememberz aanwezig op de West-Brabantse Gezondheidsbeurs in Roosendaal. Op woensdag 28 juni en donderdag 29 juni is het open voor bezoekers. Op vrijdag 30 juni is het open voor relaties. Klik HIER Voor meer informatie over de Gezondheidsbeurs. Voor een video over de Gezondheidsbeurs klik op deze LINK Hopelijk zien we u op het West-Brabantse Gezondheidsbeurs in Roosendaal.